Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Proiectul drumului de ocolire a Sătmarului, în ceaţă
Florin Răchitan  - Marti, 21 Aprilie 2009

Din lipsă de fonduri, proiectul de modernizare a drumului de ocolire a municipiului Satu Mare prin zona de sud (DJ 194), a fost trecut pe lista proiectelor prioritare de rezervă pentru regiunea de Nord-Vest, ceea ce înseamnă că lucrările vor fi, mai mult ca sigur, amânate.

 

Proiectul, în valoare de 24 milioane de lei,  prevede modernizarea DJ 194 pe o lungime de aproximativ 10 km, în zona localităţilor Moftinu Mare, Ghilvaci şi Terebeşti.

 

Având în vedere că proiectul nu se încadrează în alocarea financiară regională, Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional a dispus includerea proiectului pe lista de rezervă a proiectelor prioritare pentru regiunea Nord-Vest şi, în măsura în care vor fi disponibilizate resurse pentru finanţarea acestui proiect, se va trece la etapa precontractuală.

                

DJ 194 este prioritar pentru judeţul Satu Mare în perspectiva realizării gropii de gunoi a judeţului, fiind unul dintre drumurile judeţene care asigură accesul spre depozitul central de deşeuri care va fi construit pe raza administrativă a comunei Doba.

Tags: drum  ocolire  satu mare  
1539 vizite
Distribuie pe