Locale Altele
Vineri, 3 Decembrie 2021
Vin, 3 Dec 2021
Secție modernă de kinetoterapie la spitalul din Tășnad
Spitalul Județean de Urgență Satu Mare  - Luni, 31 Octombrie 2016

Veste bună din nou la Secţia Exterioară a Spitalului Judeţean de Urgență Satu Mare.

Se continuă tradiția bunelor relații profesionale cu Germania, formate între domnul Werner Kessler şi dr. Nagy Tünde şef secţie pediatrie Tăşnad şi colegii ei.

Domnul Kessler vizitează periodic Tăşnadul de 26 de ani şi se poate mândri cu mai multe acte caritative la adresa spitalului. Elanul şi perseverenţa sa, totodată dragul de a ajuta adunǎ mulţi oameni în jurul lui. Realizările lui sunt benefice pentru locuitorii din Tăşnad.

De această dată, prin intermediul lui, un cetăţean german în persoana lui Alexander Iacob a donat în martie anul curent suma de 8.000 de euro pentru dotarea unui cabinet de kinetoterapie. Visul a devenit realitate în septembrie 2016, când – pe lângǎ camera specială dotată cu pat Vojta, spalier, bandă de alergare pentru copii, plăci canadiene, set pentru dezvoltarea abilităţilor motorii, scară modulară, bare paralele reglabile, placă balans, dispozitive pentru recuperarea degetelor şi mâinii – s-a angajat şi un specialist kinetoterapeut: Susan Amelita Monika.

Ea este o kinetoterapeută cu experienţă de mai mulţi ani în domeniu, cu rezultate foarte bune, chiar excelente.

Astfel de servicii medicale sunt unice în judeţ şi chiar în judeţele învecinate, cu care ne putem mândri pe bună dreptate.

 

Tags: sectie kinetoterapie  spital tasnad  
880 vizite
Distribuie pe