Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Podul Golescu se închide din nou pentru reparaţii
Leontina Volosciuc, Florin Răchitan  - Miercuri, 29 Aprilie 2009

Telenovela reparaţiilor la podul Golescu nu se mai termină. După ce pe aproape tot parcursul anului trecut muncitorii de la firma maghiară Vegyepszer au tot asfaltat şi reasfaltat podul, odată cu venirea primăverii au reapărut şi gropile, aşa că muncitorii se apucă din nou de reparaţii.

Începând cu data de 6 mai podul Golescu se închide pe un sens de circulaţie, de la intersecţia Crinul până la celălalt capăt al podului, pentru refacerea integrală a suprafeţei carosabilului în care au apărut gropi din cauza stratului de izolaţie aplicat superficial.

Primarul Iuliu Ilyes a declarat miercuri într-o conferinţă de presă că se aşteaptă ca lucrările să dureze din nou câteva luni bune, aşa că şoferii vor circula toată vara doar pe o bandă a podului.

 

De luni încep şi lucrările de reabilitare pe Bulevardul Lucian Blaga, pe porţiunea dintre intersecţia cu strada Vulturului şi cea cu strada C.A. Rosetti.

De asemenea, va începe reabilitarea Bulevardului Independenţei, de la instersecţia cu Lucian Blaga până la intersecţia cu Jubileului, iar cu această ocazie se va definitiva şi sensul giratoriu de la intersecţia dintre bulevardele Lucian Blaga şi Independenţei.

În cadrul lucrărilor de reabilitare se va amenaja şi intrarea spre supermarketul Interex şi se va interzice parcarea pe marginea Bulevardului Independenţei, dar şoferii vor fi îndrumaţi spre parcarea de 190 de locuri din spatele complexului comercial Bud. Urmează apoi reasfaltarea străzilor Ambudului, Fabricii, Chendi şi Grigore Ureche.

 

Tot în cursul săptămânii viitoare vor fi reluate lucrările de modernizare din cartierul Solidarităţii, iar primarul şi-a exprimat speranţa că acestea vor fi finalizate în cel mult două luni.

Tags: pod  golescu  inchis  reparatii  
1379 vizite
Distribuie pe