Locale Altele
Luni, 29 Mai 2023
Luni, 29 Mai 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Știți unde-i primarul? Acuma-i în Coreea.
Florin Răchitan  - Joi, 6 Aprilie 2017

Foarte mare scandal a fost, pe vremuri, în legătură cu deplasarea fostului primar Dorel Coica în China, unele site-uri de fake news lansând și știri despre un tractoraș pe care l-ar fi comandat de acolo Primăria Satu Mare.

Unul dintre cei mai vehemenți critici ai deplasărilor exotice ale primarului Coica a fost chiar actualul primar Kereskenyi Gabor. Noa, acuma el nu s-a mulțumit doar cu China, ci a făcut un întreg turneu în Orientul Îndepărtat, fiind membru al unei delegații a Asociației Municipiilor din România, condusă de cel mai exotic personaj posibil din administrația publică locală a României, primarul Sectorului 3 al Bucureștiului, Robert Negoiță.

La plecarea în turneu, primarul Kereskenyi a anunțat că va încerca să aducă la Satu Mare investitori asiatici în domeniul high-tech, care să-i convingă pe tinerii sătmăreni absolvenți de facultăți tehnice în marile centre universitare din țară și din străinătate să revină acasă, că merită.

Într-adevăr, au fost purtate discuții în acest sens în orașul-port Yokohama din Japonia, în cadrul cărora s-a ajuns la concluzia că trebuie neapărat dezvoltate relațiile de colaborare cu orașul înfrățit… Constanța.

Ulterior, delegația primarilor din România s-a deplasat la Centrul de control al traficului din Metropola Tokyo, unde au fost abordate teme de interes comun, cu accent pe problemele similare ce apar la administraţiile locale din cele două ţări.

În ultima parte a deplasării, delegaţia Asociaţiei Municipiilor din România a ajuns la Seul, în Republica Coreea, unde staţionarea sau parcarea neregulamentară sunt sancţionate fără a fi nevoie de prezenţa fizică a agenţilor. Sistemul sesizează automat abaterea şi operează expedierea mandatului de amendă. Deci ar fi cazul ca agenții de la serviciul de parcări din Satu Mare să-și facă griji pentru job-urile lor :))))))

Tags: delegatie  china  japonia  coreea  primar  kereskenyi gabor  
6116 vizite
Distribuie pe