Locale Altele
Sambata, 10 Decembrie 2022
Sam, 10 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bursă de joburi pentru studenții sătmăreni la Cluj
Primăria Satu Mare  - Duminica, 30 Aprilie 2017

Primăria Municipiului Satu Mare lansează în premieră o inițiativă concretă pentru a-i readuce pe tinerii sătmăreni acasă după terminarea studiilor în marile centre universitare din țară.

 Bursa de joburi care va avea loc în perioada 11-12 mai 2017 este menită să conecteze tinerii doritori să se întoarcă acasă cu angajatorii sătmăreni.

Când și unde va avea loc bursa de joburi? În data de 11-12 mai (joi și vineri), la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Ce locuri de muncă vor fi oferite? Firmele sătmărene caută forță de muncă calificată, în special ingineri, economiști și specialiști IT. În premieră, vor fi oferite locuri de muncă vacante în aparatul de specialitate al Primăriei Municipiului Satu Mare.

Sunt student(ă), unde mă pot înregistra? Înscrierile vor începe în curând pe pagina www.haiacasa.sm, iar completarea formularului durează numai câteva minute. Cu cât mai mulți vă înscrieți cu atât mai multe firme se vor interesa de bursa de joburi, cu oferte mai bune. Merită să le spui și prietenilor și colegilor tăi!

De ce m-aș întoarce acasă la Satu Mare când am oportunități mai bune la Cluj?

Momentan Satu Mare duce o acută lipsă de forță de muncă, deci există locuri de muncă bine plătite care vor fi oferite la bursa de joburi. Traiul este mai ieftin decât la Cluj, chiriile sunt rezonabile și părinții pot fi de ajutor oricând pentru tinerii familiști. În 2016 am predat 75 de locuințe ANL și în acest an începem construcția altor 75 de locuințe pentru tineri.

La Satu Mare nu se întâmplă mai nimic. Ce să fac acasă?

Echipa de la Primărie se străduiește să ofere cât mai multe oportunități de divertisment și de petrecere a timpului liber pentru tineri. Regândim evenimentele și le adaptăm preferințelor tinerilor. Această ofertă se extinde continuu și va crește cu atât mai mult cu cât tinerii sătmăreni se vor implica în aceste activități, ca participanți sau organizatori.

Sunt angajator sătmărean, unde mă pot înscrie?

Tot pe adresa www.haiacasa.sm  așteptăm și firmele cu care vom lua legătura imediat după înregistrare. Participarea la eveniment este gratuită pentru angajatori și (viitori) angajați deopotrivă. Proiectul este inițiat și finanțat de Primăria Municipiului Satu Mare, parteneri în organizare: Asociația Economică Germano-Română, Camera Meșteșugarilor, Clubul Rotaract și Asociația Samstudia.

Mă interesează, vreau să aflu mai mult…

Poți urmări informațiile actualizate periodic pe pagina http://www.haiacasa.sm/ și pe facebook (AICI). Nu uita să le spui de Bursă cât mai multor prieteni pentru ca evenimentul, comunitatea și orașul Satu Mare să aibă cât mai mult de câștigat.

Tags: bursa  job  studenti  cluj  haiacasa  
1430 vizite
Distribuie pe