Locale Altele
Luni, 29 Mai 2023
Luni, 29 Mai 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmărenii din diaspora îşi programează online căsătoriile pentru luna august
Primăria Satu Mare  - Miercuri, 19 Iulie 2017

Luna august este una dintre cele mai aglomerate perioade din punct de vedere al oficierii căsătoriilor civile, numai la serviciul specializat din cadrul Primăriei Satu Mare fiind programate deja 60 de căsătorii, majoritatea acestora fiind rezervate online.

Cu toate că în zilele de sâmbătă se oficiază cele mai multe căsătorii, reamintim faptul că la Serviciul de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei municipiului Satu Mare cetățenii pot solicita oficierea căsătoriilor și în zilele de luni, miercuri, joi, vineri, dar şi duminică, conform intervalului orar stabilit în acest scop.

Pentru a veni în sprijinul celor care doresc să se căsătorească amintim faptul că, de la începutul anului 2014, programarea căsătoriilor se poate face și de la distanţă, accesând site-ul Primăriei municipiului Satu Mare, secțiunea rezervare căsătorii http://www.satu-mare.ro/nuna/. 

Programarea on-line se poate utiliza numai în cazul căsătoriilor încheiate între cetățeni români. Pentru căsătoria cu un cetățean străin sau între cetățeni străini, vă rugăm să vă adresați ofițerului de stare civilă de la ghișeu.

De asemenea, pentru rezervările la sediul Direcției de Evidență a Persoanelor, cetățenii se pot prezenta la ghișeu zilnic între orele 8:00-11:00; 12:00-16:30, iar în zilele de joi până la 18:30. 

Vă reamintim că taxa percepută, pentru oficierea căsătoriilor în afara sediului primăriei, conform Hotărârii nr. 259/15.12.2016 privind valorile impozabile, impozitele şi taxele locale şi alte taxe asimilate acestora, este de 500 lei.

Tags: casatorii  programare  online  
1139 vizite
Distribuie pe