Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
Primarul i-a oferit un abonament Untold absolventului cu cea mai mare medie la Bac
Primăria Satu Mare  - Marti, 1 August 2017

Primarul Kereskenyi Gabor i-a făcut o surpriză plăcută absolventului Colegiului Național ”Mihai Eminescu”, Mihai Marcian, care a obținut media 9,93 la examenul de Bacalaureat, cea mai mare din județul Satu Mare.

”Știu că organizatorii festivalului Untold au făcut o tradiție din a oferi abonamente gratuite elevilor cu medii de 10, dar am considerat că și media 9,93  este un rezultat deosebit și merită recompensat. Cred că Mihai Marcian este un exemplu pentru tinerii din generația lui și nu doar prin rezultatele pe care le-a avut la Bacalaureat, ci și datorită premiilor  obținute la Olimpiadele de Fizică și Matematică, unde a reprezentat municipiul Satu Mare cu cinste” – a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Premiul a fost oferit cu sprijinul companiei Telekom, iar abonamentul îi permite lui Mihai Marcian acces liber la toate concertele festivalului Untold, ce se va desfășura în perioada 3 – 6 august la Cluj-Napoca.

El a anunțat că a fost admis recent la Facultatea de Automatică din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca și a decis să urmeze cursurile acestei instituții de învățământ superior, chiar dacă inițial a fost tentat să-și continue studiile în Elveția. Până la urmă, a decis să rămână în țară, iar primarul i-a adresat invitația ca după absolvire să se întoarcă în orașul natal, deoarece banii nu pot răscumpăra momentele pe care nu le petrece alături de cei dragi. 

Tags: abonament  untold  absolvent  bac  mihai marcian  
810 vizite
Distribuie pe