Locale Altele
Duminica, 19 Septembrie 2021
Dum, 19 Sept 2021
Coadă până pe Botizului la urcarea pe Podul Decebal. S-au închis parţial două benzi spre Burdea.
Florin Răchitan  - Joi, 3 August 2017

Aşa cum am anunţat ieri, au început lucrările de lărgire a benzilor de circulaţie de pe Podul Decebal, la staţia de autobuse dinspre Intersecţia Burdea, astfel că au fost închise parţial două benzi, pe o lungime de aproximativ 200 metri.

Aceasta a dat peste cap circulaţia care se desfăşoară şi aşa anevoios pe pod la orele de trafic maxim, mai ales că pe porţiunea respectivă de vreo 200 de metri se poate coborî de pe pod doar pe o singură bandă, iar şoferii prinşi într-o coadă până pe Drumul Botizului suferă crunt în caniculă.

Aşa cum a anunţat Primăria Satu Mare, în zonă se efectuează lucrări de refacere a traseului rutier, de înlocuire a asfaltului și lărgire a alveolei pentru autovehiculele de transport în comun,  astfel încât acestea să nu mai blocheze circulația pe prima bandă de mers în timpul staționării.

Lucrările sunt estimate să dureze câteva zile, timp în care şoferilor li se cere răbdare, iar cine are posibilitatea este rugat să folosească Podul Golescu pentru a ajunge pe celălalt mal al Someşului.

Tags: coada  pod  decebal  
5521 vizite
Distribuie pe