Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
După ce au spart asfaltul, au suspendat lucrările pe pod
Primăria Satu Mare  - Vineri, 4 August 2017

Primăria municipiului Satu Mare a transmis vineri, 4 august firmei care execută lucrările de fluidizare a traficului pe sensul de urcare a Podului Decebal, (zona interesecției Burdea) o notificare prin care solicită retragerea balizelor și a altor instalații de semnalizare din zona unde se execută lucrările. 

Astăzi, primarul Kereskényi Gábor alături de viceprimarul Adrian Albu au făcut o vizită de lucru pe Podul Decebal pentru a discuta cu executantul despre măsurile care se pot lua pentru a diminua disconfortul creat.

Măsura a fost luată ca urmare a înregistrării temperaturilor ridicate la acest sfârșit de săptămână în municipiul Satu Mare. Astfel, până luni, 7 august, participanții la trafic vor avea la dispoziție patru benzi de circulație, însă de luni, lucrările se vor relua ținând cont de restricțiile de circulație anunțate inițial.

„Cu toate că, s-au îndepărtat balizele, luni reluăm lucrările pentru că nu mai dorim să amânăm. Dorim să se finalizeze rampele până la începutul anului școlar și având în vedere că este o lucrare dificilă, fiecare zi contează. Știm că se crează disconfort și le cere scuze cetățenilor , dar cred că ne dorim toți finalizarea acestei investiții și implicit remedierea problemelor identificate pe Podul Decebal. Este imperios necesar să finalizăm la termen această lucrare“, a mai spus Kereskényi Gábor.  

Tags: pod decebal  reparatii  reluare trafic  
2098 vizite
Distribuie pe