Locale Altele
Luni, 5 Decembrie 2022
Luni, 5 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primăria Negrești-Oaș s-a extins cu un corp nou de clădire
Florin Răchitan  - Sambata, 19 August 2017

În prezența oaspeților sosiți din țară și din străinătate pentru a sărbători capitala Oașului, primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a invitat angajații instituției pe care o conduce să-și inaugureze sâmbătă noile birouri în care își vor desfășura activitatea, într-un corp nou de clădire.
Acesta este rezultatul unei investiții prin Programul Național de Dezvoltare Locală, prin care se asigură condiții civilizate atât pentru funcționari, cât mai ales pentru localnicii care au diverse probleme de rezolvat la Primărie, clădirea urmând să găzduiască toate birourile de taxe și impozite locale și de relații cu publicul.
La eveniment au fost prezente numeroase oficialități, printre care prefectul Darius Filip, președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, parlamentarii PSD Ioana Bran și Gabriel Leș, consilieri județeni, dar și primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, cu toții felicitând-o pe primărița Aurelia Fedorca pentru ducerea la bun sfârșit a acestei investiții, iar ea, la rândul ei, a ținut să-i mulțumească celui căruia i se datorează investiția, fostul ministru al Dezvoltării Regionale din vremea respectivă, Liviu Dragnea.
,,Iată că, încet, încet, se conturează o frumoasă poveste începută în urmă cu aproximativ patru ani, când în Negrești a început un amplu program de investiții, atât în infrastructură, cât și în educație, precum și în edificii care, într-un fel sau altul ne fac viața mai ușoară. Eu cred că cei care vor intra în noul corp al primăriei o vor face cu drag, mai ales că partea de parter este dedicată persoanelor fizice și juridice, pentru taxe și impozite. Eu sper ca toți cei care veniți aici să veniți cu mare drag și datorită ambianței plăcute, nu vă va mai părea rău când ne veți da bani nouă să dezvoltăm orașul Negrești-Oaș”
- a declarat primărița Aurelia Fedorca.

Tags: cladire  noua  primaria  negresti-oas  
1204 vizite
Distribuie pe