Locale Altele
Joi, 6 Octombrie 2022
Joi, 6 Oct 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pistă de biciclete de 1,6 milioane de lei pe 3 km până la Aquapark
Primăria Satu Mare  - Luni, 18 Septembrie 2017

Pe strada Barițiu au fost demarate lucrările în vederea construirii pistei de biciclete.

Pista pentru biciclişti va porni de pe strada Bariţiu şi va ajunge până la capătul străzii Gorunului, în zona Aquapark, cu o lungime totală de 3 km, având un termen de execuție de 9 luni.

“Este o investiție mult așteptată de mulți sătmăreni care locuiesc în acea zonă, dar și de bicicliști. Știm că nu stăm prea bine la capitoul piste de biciclete, însă ne concentrăm atenția pentru a schimba acest aspect și implicit pentru a încuraja transportul velo, care se adresează tuturor sătmărenilor, indiferent de vârstă. Intențiile noastre sunt incluse în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al orașului” - a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Nu se va lucra doar la pista de biciclete, ci și la amenajarea trotuarelor și pe o parte și pe alta, la intrările în curți, amplasarea de borduri și bineînețeles se va avea în vedere amenajarea spațiilior verzi, urmând să fie plantați și copaci.

Valoarea lucrării este de aproximativ 1.580.000 lei, investiția fiind achitată integral din bugetul municipiului Satu Mare. 

Tags: pista  biciclete  aquapark  
1046 vizite
Distribuie pe