Locale Altele
Marti, 22 Iunie 2021
Marti, 22 Iun 2021
Stadionul Unio e al Primăriei. E loc de o sală polivalentă acolo.
Florin Răchitan  - Marti, 30 Ianuarie 2018

Liderul grupului PSD din Consiliul Local Satu Mare, Radu Roca, amintește într-o postare pe Facebook că tocmai s-a votat în ședința de joi transmiterea unor imobile în domeniul public al municipiului Satu Mare, astfel că Primăria POATE și AR TREBUI să facă demersuri pentru preluarea, prin Hotărâre de Guvern, a stadionului Unio, ce zace în paragină deja de decenii întregi și a devenit cuib de cerșetori și infractori.

”Cu conlucrarea parlamentarilor sătmăreni, respectiv cu conducerea Ministerului Apărării Naționale, se poate promova o Hotărâre de Guvern şi pentru preluarea unei părţi din imobilul Armatei (situat în vecinătatea Stadionului Unio) în domeniul public al municipiului Satu Mare, care ar putea crea premisa pentru construirea unui complex sportiv care să cuprindă o sală polivalentă imperios necesară pentru pentru municipiul Satu Mare.

Suprafaţa totală disponibilă ar permite contruirea unui complex sportiv amenajat cu parcări, fapt ce ar schimba aspectul arhitectural şi înfăţişarea zonei din partea de sud a municipiului Satu Mare. 

Ce ziceţi, dragi prieteni, are nevoie Satu Mare de o sală polivalentă? Dacă DA, acum este momentul să acţionăm!!!” – îndeamnă Radu Roca. 

Tags: stadion  unio  sala  polivalenta  
4067 vizite
Distribuie pe