Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Jmekerii imobiliare în jurul unui posibil teren pentru Sala Polivalentă. Primăria s-a trezit acum că, de fapt, ar vrea sala undeva la Noroieni.
Florin Răchitan  - Marti, 6 Februarie 2018

După ţeapa imobiliară de pe vremea lui Anderco şi după ce fosta conducere a Primăriei Satu Mare a început demersurile necesare pentru a obţine GRATIS un teren în zona vechiului stadion Unio, unde ar putea fi construită o Sală Polivalentă, se pare că actuala conducere a Primăriei are idei mai „inspirate”.

Concret, în condiţiile în care terenul din zona stadionului Unio tocmai a intrat gratuit în patrimoniul municipiului Satu Mare şi s-ar putea construi acolo o sală polivalentă chiar ocolind un alt teren aflat în proprietatea Episcopiei Romano-Catolice şi desfiinţând astfel „cartierul social” care face un coşmar viaţa de zi cu zi a locuitorilor din zonă, primarul Kereskenyi Gabor a anunţat că tocmai a găsit un loc mai bun, în zona Noroieni, dar că nu a anunţat până acum „de frica samsarilor imobiliari” (mai ţinem minte vrăjelile cu McDonald’s la Burdea?).

Subiectul a fost dezvăluit de liderul grupului PSD din Consiliul Local, Radu Roca, în urma consultărilor pentru adoptarea bugetului municipiului Satu Mare pe anul 2018:

„Având în vedere faptul că pe data de 15 februarie se va vota bugetul local pe 2018, am cerut primarului municipiului Satu Mare organizarea unei întâlniri pentru a purta un dialog constructiv pe acest subiect.

Legat de proiectele pe care noi, grupul de consilieri PSD dorim să fie cuprinse în lista de priorități, cum ar fi învăţământ, cultură şi infrastructură, putem spune ca și concluzie ca am fost cam pe aceeași lungime de undă, dar legat de Sala Polivalentă pe care eu (noi) o vedem construită în locul Stadionului Unio, răspunsul primarului a fost că tocmai acum când am venit noi cu propunerea, dânsul a identificat un teren în zona Noroieni !  

Totodată spune că nu a anunțat până acuma pentru că i-a fost frică de samsarii imobiliari!!! Asta înseamnă că pentru acel teren trebuie să dăm niste bani?!?  Altfel de ce i-ar fi frică de samsarii imobiliari, dacă terenul este al Primăriei?!? 

Terenul pe care l-am propus noi este GRATIS si deja va intra in domeniul public al orașului din domeniul public al Ministerului Educaţiei Naţionale! Sau problema cu acea locație este faptul că propunerea vine din partea Opoziției?!?

Eu zic că ar trebui să avem totuşi maturitatea politică necesară pentru a renunţa la orgolii atunci când lucrăm pentru oraş şi pentru cetăţenii acestui oraş”!

Tags: imobiliare  sala  polivalenta  
3533 vizite
Distribuie pe