Locale Altele
Sambata, 31 Iulie 2021
Sam, 31 Iul 2021
Judecătorii sătmăreni se ocupă de câte 100 dosare în fiecare lună
Florin Răchitan  - Marti, 13 Februarie 2018

Cu toate că fiecare judecător de la Tribunalul și judecătoriile din județul Satu Mare trebuie să se ocupe, în medie, de aproape 100 dosare în fiecare lună, aceștia au obținut calificativul ”Eficient” și chiar ”Foarte eficient” în cursul anului 2017.

Bilanțul activității acestora a fost prezentat marți, în cadrul unei conferințe de presă, de președintele Tribunalului Satu Mare, Nilda Preda-Târnoveanu, președintele Secției Penale a Tribunalului, Mihai Ciorcaș, și purtătorul de cuvânt al acestei instituții, Remus Nemeș.

Cu cele mai bune rezultate pe anul trecut se prezintă magistrații de la Judecătoria Carei, care au obținut calificativul ”Foarte eficient”, în timp ce colegii lor din Satu Mare și Negrești-Oaș sunt ”Eficienți”.

Indicele general de operativitate la Judecătoria Carei, ceea ce însumează toate dosarele rămase din anii trecuți, dar și cele nou înregistrate în 2017, este de 83,10%, în timp ce la Judecătoria Satu Mare este de 77,43%, iar la Judecătoria Negrești-Oaș este de 65,17%. De asemenea, indicele de operativitate al Tribunalului Satu Mare este de 77,11%.

Judecătoria Carei stă cel mai bine și la indicele de desființare/modificare/casare a hotărârilor, respectiv 3,20% din hotărâri au fost modificate, în timp ce Judecătoria Satu Mare are un procent de 3,44%, iar Judecătoria Negrești-Oaș are un procent de 3,60%.

Tags: bilant  tribunal  satu mare  
1064 vizite
Distribuie pe