Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
Revenirea iernii a luat autoritățile (cum altfel?) prin surprindere
Florin Răchitan  - Marti, 20 Martie 2018

Iarna nu se dă dusă din Satu Mare și ne-a mai făcut o surpriză cu ninsoare bogată, parcă pentru a compensa lipsa acesteia în ultimele luni.

Circulația se desfășoară cu greutate în municipiul Satu Mare, deși Pimăria s-a grăbit dimineața să posteze pe pagina proprie de Facebook că utilajele de deszăpezire ale Florisal ”lucrează intens încă de azi noapte”.

Au și postat o poză frumoasă din Centrul Vechi, unde zăpada este, într-adevăr, dată la o parte și au reușit chiar să surprindă un utilaj al Florisal. E adevărat, aceea e o mașină de gunoi ;))

Sătmărenii contrazic, însă, poveștile Primăriei, atât în comentariile scrise chiar la postarea acesteia, cât și în postări proprii pe Facebook, cu poze cu tot. Din acestea reiese că, practic, la orele dimineții, doar cele două poduri peste Someș erau curățate de zăpadă, în rest, pe arterele principale ale municipiului, zăpada era doar bătucită de mașinile care parcugeau astfel într-o oră distanțe care în mod normal le luau 10 minute.

O comentatoare subliniază chiar, cu ironie, că a văzut, într-adevăr, un utilaj de deszăpezire pe strada Ady Endre, doar că era stricat :))))))

Situația nu e cu mult diferită nici în județ, șoferii postând imagini de pe diferite trasee, cu comentarii din ce în ce mai vehemente.

Tags: iarna  zapada  surprindere  primarie  
960 vizite
Distribuie pe