Locale Altele
Joi, 18 August 2022
Joi, 18 Aug 2022
Proiect de modernizare a Urgențelor. Conducerea spitalului nu pare foarte interesată.
Florin Răchitan  - Marti, 17 Aprilie 2018

Consilierii județeni s-au întrunit marți într-o ședință extraordinară pentru a aproba un proiect de extindere și modernizare a Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Satu Mare.

Proiectul are o valoare de aproape opt milioane de lei și constă în construirea unui corp nou de clădire, dar și modernizarea unor spații existente la UPU și extinderea acesteia cu aproape 230 mp.

În noul corp de clădire vor fi amenajate, printre altele, un izolator, o sală pentru computerul tomograf, o sală de ședințe și un spațiu pentru arhivă.

Pe cât de important este acest proiect de investiții, pe atât de inexplicabil este dezinteresul conducerii Spitalului Județean față de acesta, în condițiile în care nici un șef, măcar de secție, nu a fost prezent la ședința de marți a Consiliului Județean, aspect care nu a fost trecut cu vederea de consilieri.

”E cel puțin ciudat că noi ne adunăm aici special ca să votăm probabil cel mai important proiect de investiții din ultimii ani de la Spitalul Județean și nimeni dintre cei care ar trebui să implementeze proiectul nu ne-a onorat cu prezența. Sperăm că nu vor manifesta același dezinteres în momentul în care vor trebui să se apuce efectiv de treabă și vor arăta respectul cuvenit beneficarilor acestui proiect, cetățenii județului Satu Mare” – a declarat consilierul județean Adrian Cozma.

Tags: proiect  urgente  spital  
1193 vizite
Distribuie pe