Locale Altele
Joi, 25 Iulie 2024
Joi, 25 Iul 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma cere desființarea sensului giratoriu periculos și inutil de la Gelu - VIDEO
Florin Răchitan  - Marti, 6 Noiembrie 2018

După ce săptămâna trecută doi soți tineri au fost la un pas de moarte în urma unui accident grav petrecut în sensul giratoriu pe cât de periculos pe atât de inutil de la Gelu, consilierul județean Adrian Cozma ia atitudine și cere oficial desființarea acestei monstruozități.

Cunoscut deja sătmărenilor ca un monument al cheltuirii fără căpătâi a banului public, sensul giratoriu a fost amenajat în mijlocul câmpului, între localitățile Gelu și Terebești, pe vremea în care se credea că pe drumul respectiv vor circula camioanele care transportă deșeurile la groapa de gunoi de la Doba.

Între timp a fost ales un alt traseu pentru camioane, dar autoritățile au apucat să construiască uriașul sens giratoriu ce a costat la vremea respectivă cam două miliarde lei vechi.

Și dacă tot l-au construit, l-au lăsat acolo, ”să se mire proștii”, ca în Moromeții. Fără semnalizare potrivită și fără să fie iluminat în timpul nopții, ceea ce constituie o adevărată capcană mortală pentru șoferi. De atunci, structura sensului giratoriu se degradează încontinuu, chiar și din cauza frecventelor accidente în urma cărora se rupe câte-o bucată din el.

Pentru a preveni vreo nenorocire în viitor, Adrian Cozma anunță că va solicita în următoarea ședință a Consiliului Județean desființarea acestui sens giratoriu.
2226 vizite
Distribuie pe
cosma
Dle Cozma, sensul giratoriu a costat 2.2 milioane RON, adica 22 miliarde, daca tot vorbiti in lei vechi ca batranii :)))
2018-11-08 19:40:23