Locale Altele
Duminica, 19 Septembrie 2021
Dum, 19 Sept 2021
Proiectele majore ale anului 2019 care vor schimba fața orașului Negrești-Oaș
Primăria Negrești-Oaș  - Marti, 26 Februarie 2019

Primăria orașului Negrești-Oaș va derula în cursul anului 2019 un număr de 32 de proiecte de anvergură, în valoare totală de 32 milioane de euro, jumătate din sumă reprezentând fonduri noi atrase în cursul anului 2018.

Potrivit declarațiilor primarului Aurelia Fedorca, vor continua investițiile în educație prin construirea unei noi creșe, prin proiectele de reabilitarea termică și cele de modernizare a tuturor instituțiilor de învățământ.

Pe lângă proiectele privind modernizarea a 25 de străzi, a rețelelor de apă și/sau canalizare pe circa 50 de străzi, s-a început și implementarea proiectelor privind reabilitarea și modernizarea completă a centrului orașului, construirea unei piste de biciclete și a unui centru medical, trotuare pe o lungime de 8 km pe străzile Victoriei și Ion Creangă, reabilitarea termică a 20 de blocuri de locuințe, dar și modernizarea fațadelor Corpului A și B al Primăriei, precum și modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public în întregul oraș.

”Pentru a dezvolta armonios orașul nostru, pentru a atrage investiții și a oferi o calitate înaltă a vieții, avem nevoie de viziune de dezvoltare și creștere. O viziune pe care am împărtășit-o de mai multe ori cu negreștenii și care prinde viață prin proiectele pe care le-am realizat și care ajung acum la maturitate, după obținerea unor importante finanțări din fonduri europene și guvernamentale, cu contribuție de la bugetul local” – a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Tags: proiecte  investitii  negresti-oas  
714 vizite
Distribuie pe