Locale Altele
Vineri, 1 Decembrie 2023
Vin, 1 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Școală și grădiniță modernizate la Bârsău din fonduri alocate de Guvernul PSD prin PNDL 2
PSD Satu Mare  - Joi, 18 Aprilie 2019

Comuna Bârsău, județul Satu Mare, beneficiază de fonduri guvernamentale în valoare de 12.966.683 lei prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală 1 și 2 (PNDL), coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Printre obiectivele finanțate de Guvernul PSD în Bârsău se numără modernizarea Școlii Gimnaziale Bârsău de Sus în valoare de 1.629.626,35 lei, în cadrul proiectului ”Lucrări de construcții și instalații pentru asigurarea cerințelor de securitate la incendiu pentru Școala Gimnazială Bârsău de Sus”. Proiectul este aproape de finalizare și oferă elevilor și dascălilor condiții moderne de învățare.

Un alt proiect finanțat tot prin PNDL 2, la care se lucrează intens, este cel privind reabilitarea și modernizarea Grădiniței din Bârsău de Jos. Valoarea proiectului este de 644.479,29 lei.

Pe de altă parte, recent, primarul Traian Ciurdaș a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru construirea unei noi grădinițe în satul Bârsău de Sus, la nr. 277, din fonduri de la Banca Mondială, în valoare de 1.908.414,98 lei.

Primarul comunei Bârsău, social-democratul Traian Ciurdaș, a declarat că programul guvernamental PNDL, inițiat de Liviu Dragnea, reprezintă o oportunitate pentru comunitățile locale de a se dezvolta și de a crește nivelul de viață al cetățenilor.

Tags: scoala  gradinita  barsau  
1289 vizite
Distribuie pe