Locale Altele
Marti, 5 Iulie 2022
Marti, 5 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ministrul Transporturilor anunță că 100 km de drumuri naționale din județul Satu Mare vor fi reabilitate
Florin Răchitan  - Vineri, 10 Mai 2019

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a avut vineri o întâlnire la Prefectura Satu Mare cu conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare, parlamentari, primari, directori de instituţii.

La întâlnire au mai participat președintele PSD Satu Mare - primarul Aurelia Fedorca, ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, prefectul Darius Filip, deputatul Ioana Bran, directorul CNAIR, Nacis Neagă, directorul regional Crina Lăpușan, vicepreședintele ANPM, Radu Roca, dar și primari, consilieri județeni și alți oficiali. De asemenea, la ședință a participat și candidatul PSD la alegerile europarlamentare, Cristian Terheș.

În cadrul întâlnirii, ministrul a anunțat că în urma discuțiilor pe care le-a avut de dimineață, a fost suplimentat numărul de kilometri de drumuri naționale care vor intra în reabilitare sau reparații în acest an, la circa 90 -100 km. Astfel, în principal, vor fi realizate lucrări de reabilitare pe DN 19 tronsonul Livada – Orașu Nou, lucrări de reparații pe DN 19 tronsonul Orașu Nou - Huta Certeze și pe DN 1F Tășnad – Supur.

De asemenea, Răzvan Cuc a anunțat că, prin Hotărâre de Guvern, CNAIR a preluat de la Consiliul Județean administrarea drumului Petrești - Scărișoara Nouă, care va intra cât mai repede posibil în reabilitare.

Ministrul a reiterat anunțul făcut la Negrești-Oaș în privința demarării la mijlocul anului a documentației pentru drumul expres Petea – Satu Mare – Baia Mare.

După întâlnire, ministrul a vizitat șantierul Centurii de Ocolire a municipiului Satu Mare și Centura municipiului Carei, finalizată în decembrie 2018.

Tags: reabilitare  drumuri  ministru  transporturi  
896 vizite
Distribuie pe