Locale Altele
Vineri, 19 August 2022
Vin, 19 Aug 2022
Policlinica Veche se închide pe două săptămâni. La spital se mai fac doar operații urgente
Spitalul Județean de Urgență Satu Mare  - Marti, 24 Martie 2020

Având în vedere cu epidemia cu COVID-19, gradul ridicat de contagiozitate al coronavirusului, pentru protejarea populației municipiului și județului Satu Mare, în conformitate cu decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, la recomandările forurilor medicale, conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a emis următorul comunicat:

Începând cu data de 24 martie 2020, pentru un termen de 14 zile, se suspendă activitatea din cadrul Ambulatoriului de Specialitate Integrat (Policlinica Veche).

Pacienții cu programări prealabile pentru intervalul 24 martie – 6 aprilie sunt rugați să se adreseze pentru consultații, eliberări de rețete, inclusiv cele cu regim special,  medicilor de familie. Concediile medicale pentru intervalul mai sus menționat se vor elibera retroactiv, după reluarea activității.

De asemenea, temporar, se suspendă internările în cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare pentru intervențiile chirurgicale și alte tratamente și investigații medicale spitalicești care nu reprezintă urgență și care pot fi reprogramate.

Pacienții care se încadrează în  gradul 1 sau gradul 2 de urgențe se pot prezenta la Unitatea de Primiri Urgențe pentru acordarea de asistență medicală.

Tags: policlinica  spital  inchis  
1499 vizite
Distribuie pe