Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Cum luptă Primăria cu coronavirusul? Închide Dedeman și Altex! Peste două zile se redeschid :))))))
Florin Răchitan  - Joi, 26 Martie 2020

Un nou capitol jenant în ”lupta” Primăriei Satu Mare cu coronavirusul. În timp ce locuitorii orașului Baia Mare sunt scutiți de plata facturilor de apă-canal și beneficiază de o sumedenie de alte măsuri de protecție socială până trece criza, Primăria Satu Mare anunța triumfal în urmă cu două zile cea mai importantă măsură urgentă în această situație: închiderea magazinelor Dedeman, Bricostore și Altex.

Măsura a fost impusă în urma deciziei așa-numitului Comitet Local pentru Situații de Urgență (da, există așa ceva :)))))), în ideea că biztoș în acele magazine se împrăștie cel mai tare virusul, nu în supermarketuri nici în instituțiile publice în care oamenii mai trebuie să stea la coadă pentru formulare de te-miri-ce!

Noa, n-o ținut prea mult vitejia. În baza deciziei Prefecturii Satu Mare, magazinele respective s-au redeschis în cursul zilei de joi.

”Scrie clar în lege că aceste magazine pot să rămână deschise. Cu respectarea unor norme de siguranță, precum limitarea accesului mai multor persoane în unitate sau păstrarea distanței între persoanele care așteaptă la rând” - a precizat prefectul Radu Bud pentru PresaSM

3288 vizite
Distribuie pe
Anonim
Bravo!!! Mare bulangiu esti cu articolul asta,pentru ca tu habar nai cate 100 de persoane intra si in magazinele astea care au venit acasa.In loc sa ramana in carantina intra la Brico/Dedeman la cumparaturi imense, sa infecteze angajatii...dar vezi sa nu te infecteze cumva si pe tine..boule
2020-03-26 23:00:47