Locale Altele
Joi, 30 Noiembrie 2023
Joi, 30 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Aurelia Fedorca la al treilea mandat de primar al capitalei Oașului: ”Voi fi primarul negreștenilor de pretutindeni”
Primăria Negrești-Oaș  - Vineri, 30 Octombrie 2020

După o nouă victorie clară la recentele alegeri locale, Aurelia Fedorca a depus joi jurământul pentru al treilea mandat consecutiv la conducerea Primăriei Negrești-Oaș, împreună cu colegii din Consiliul Local, prilej cu care și-a împărtășit gândurile la acest nou început de drum.

Este pentru a treia oară când depun jurământul de primar al orașului Negrești-Oaș, dar am avut emoții la fel de mari ca și prima oară. Parcă ieri era 2012, anul în care am jurat pentru prima oară că voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru ca negreștenii să aibă o viață mai bună aici, acasă.

Am avut emoții și pentru că acest al treilea mandat vine pe fondul unei perioade dificile prin care trecem toți. Suntem într-o criză sanitară cum nu am mai întâlnit și în pragul unei crize economice majore.

Le mulțumesc negreștenilor care prin vot au decis că orașul Negrești-Oaș trebuie să continue pe drumul dezvoltării. Le mulțumesc și pentru că au înțeles că am nevoie de o majoritate pentru a putea continua proiectele pe care le-am început împreună și pentru a începe altele noi. Îi respect pe cei care nu m-au votat și le promit că voi fi și primarul lor. Voi fi primarul negreștenilor de pretutindeni și în acest mandat!

De asemenea, le mulțumesc consilierilor locali care azi și-au încheiat mandatul, pentru că au înțeles că doar în echipă putem construi un viitor prosper și sigur pentru orașul nostru.

Mulțumesc familiei mele care m-a susținut necondiționat, soțului meu, mamei și fiicelor mele. Le mulțumesc tuturor negreștenilor care ni s-au alăturat pentru a ne susține proiectele și strategia de dezvoltare a Negreștiului.

Le mulțumesc angajaților primăriei, șefilor de servicii, care și-au adus în acești ani o contribuție importantă la reușita proiectelor pe care le-am implementat sau pe care le-am câștigat și urmează să le implementăm.

Mulțumiri partenerilor noștri, șefilor instituțiilor publice din oraș, a instituțiilor de învățământ, a instituțiilor de cult și mediului de afaceri. Vă asigur că vom fi în continuare o echipă imbatabilă!

Nu în ultimul rând, le mulțumesc părintelui protopop Marcel Malanca împreună cu părinții slujitori și pastori de la bisericile din Negrești-Oaș care ne-au binecuvântat pentru noua misiune pe care ne-am asumat-o.

I-am felicitat pe noii consilieri locali care au depus azi jurământul și i-am invitat să facem împreună o echipă solidă și unită, indiferent de culoarea politică, care are un singur scop: acela de a duce mai departe Negreștiul pe drumul fără întoarcere al dezvoltării.

Sunt la începutul unui nou mandat de primar. Încheiem o etapă și deschidem alta nouă, plină de provocări și neprevăzut.

Pandemia de Coronavirus ne obligă să fim vigilenți și responsabili, să avem grijă de cei aflați în prima linie a luptei cu dușmanul nevăzut, să protejăm copiii și vârstnicii, pe fiecare negreștean. Dar în același timp trebuie să înțelegem că nu ne permitem să stăm pe loc. Trebuie să muncim în continuare, zi de zi, pentru ca Negrești-Oaș să devină orașul în care să trăim, nu doar să locuim, așa cum am promis.

La ultimele alegeri, negreștenii ne-au spus că vor să fim constructivi, că vor să muncim, vor să fim uniți, nu dezbinați. Ne-au spus că atunci când este vorba despre lucruri serioase, cum este viitorul copiilor noștri și al orașului nostru, nu este loc de demagogie, nu este loc de tertipuri politice și de atacuri interesate. Negreștenii ne-au confirmat încă o dată că marile visuri sunt realizabile doar dacă lucrăm împreună și avem un țel comun!

Știu că avem în față o nouă campanie electorală, pentru Parlament. Sunt mize politice importante, dar vă invit să lăsăm la o parte ambițiile și jocurile politice și să fim o echipă pentru Negrești-Oaș.

Negreștenii ne-au ales să facem lucruri bune, frumoase și trainice. Așadar, să fim creativi și constructivi pentru interesele negreștenilor și ale orașului nostru.

Așa să ne ajute Dumnezeu! Vă mulțumesc tuturor pentru încredere și susținere! Promit să nu vă dezamăgesc!

Tags: mandat  primar  aurelia fedorca  negresti-oas  
1714 vizite
Distribuie pe