Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Adrian Cozma anunță reabilitarea drumului dintre Tășnad și Supur
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Vineri, 16 Aprilie 2021

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a avut o întâlnire de lucru cu directorul general al Companiei Naționale de Investiții Rutiere, Mariana Ioniță, care l-a asigurat că proiectele de investițiii în infrastructura rutieră a județului Satu Mare sunt în grafic.

Reabilitarea drumului Tășnad-Supur intră în linie dreaptă, ieri au fost deschise ofertele licitației și în scurt timp vom avea un nou drum modernizat.

Am văzut stadiul proiectului breteaua de legătură Satu Mare-Oar, cei 11 km care vor asigura conectarea la Autostrada M3 cu Ungaria, dar și pe cel al Autostrăzii Nordului, Suceava - Baia Mare, cel mai mare proiect regional și poate și cel mai important din zona de nord a țării.

Am primit asigurări că și acest proiect se află în grafic și că, potrivit contractului, în vara anului viitor vor fi predate studiile de fezabilitate.

Anii care vin vor fi anii dezvoltării și ai marilor proiecte care ne pot așeza pe o direcție bună. Putem dinamiza transporturile, turismul, economia în general. Suntem pe drumul cel bun!

Tags: reabilitare  drum  tasnad  supur  
1287 vizite
Distribuie pe