Locale Altele
Marti, 11 Mai 2021
Marti, 11 Mai 2021
Primarul comunei Bixad, Ioan Tătar, trimis în judecată pentru că ar fi bătut o angajată a Primăriei
Parchetul de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș  - Marti, 27 Aprilie 2021

Protagonistul scandalului de la alegerile locale de anul trecut, când sute de bixădeni din Diaspora, aduși acasă cu avionul în plină pandemie, nu au fost destui pentru a contrabalansa numărul mare al ”proaspeților bixădeni din Stâna”, cu vize de flotant, Ioan Tătar, tocmai a fost trimis în judecată pentru că ar fi bătut o angajată a Primăriei, care a refuzat să șteargă datoriile unei ”firme de casă” care, probabil, urma să participe la o licitație pentru care contractul era deja ”pregătit”.

În urma rechizitoriului Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti-Oaș s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Tătar Ioan, având calitatea de primar al comunei Bixad, pentru săvărşirea infracțiunilor de ultraj și purtare abuzivă.

Procurorii spun că totul a început după ce la data de 06.12.2019, în jurul orelor 09:00-09:30, persoana vătămată Lucia Poșta, în timp ce îşi desfăşura activitatea în calitate de inspector fiscal în cadrul Primăriei comunei Bixad, a fost agresată fizic de către primarul comunei Bixad, Tătar Ioan, care se afla, de asemenea, în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Motivul: aceasta nu a îndeplinit cerințele edilului privind radierea din evidențele fiscale ale primăriei a accesoriilor aferente debitului cu care figura înscrisă o societate comercială.

Persoana vătămată a suferit leziuni fizice traumatice ce au necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale. În tot acest timp, primarul Tătar loan i-a adresat şi injurii. Dosarul a fost trimis spre competentă soluționare Judecătoriei Negreşti-Oaş.

1100 vizite
Distribuie pe