Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Grofii și-au luat-o în gură de la amazoane! Concursul pentru funcția de director al Spitalului Județean a fost suspendat de instanță
Florin Răchitan  - Marti, 4 Mai 2021

După ce au dat-o afară când era însărcinată, grofii au aflat cum e atunci când au de-a face cu cineva care nu pune botu nici la tentativele de cumpărare nici la șantajele lor!

În ultima lună, în plină pandemie, grofii de la conducerea județului Satu Mare au organizat un concurs pentru ocuparea funcției de director al Spitalului Județean Satu Mare, fiindcă, pur și simplu, nu mai aveau cum să prelungească la nesfârșit mandatele provizorii ale actualului director, care e băiat bun, de-altfel, doar că nu degeaba a fost pus acolo de grofi. Cei care au avut treabă cu sistemul sătmărean de sănătate în acest an de pandemie înțeleg foarte bine despre ce este vorba, dar nu au văzut nici măcar 10% din ceea ce au beneficiat grofii în această perioadă (Urmează!).

Noa, o anunțat concurs, că era musai, doar că nu se așteptau să-și bage dosarul și fosta directoare Marcela Papici, că totul părea aranjat și frumos! Doar că... ghinion!

În concurs au rămas cele două dosare, ale actualului director, având în spate o întreagă armată de juriști cu funcții publice, precum cel al avocatului șvab care a făcut blat cu UDMR la alegerile locale din 2016 și care a fost recompensat acum, printre altele, cu funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Județean, după eliberarea acestui post de către ”purtătorul etern de servietă” al președinților Consiliului Județean Satu Mare (care a devenit între timp deputat UDMR, tot ca recompensă), sau al avocatei din Cluj plătite din bani publici chiar de conducerea Spitalului Județean. În cealaltă tabără este Marcela Papici și avocata ei, Minodora Sorian, vecină de-a noastră de birou în Casa de Modă ;))

Grofii au băgat o condiție absurdă în concurs, care prevedea că oricine vrea să fie director al Spitalului Județean trebuie să aibă 2 ani vechime la conducerea unei instituții spitalicești cu paturi. Marcela Papici avea vechime doar de un an și jumătate ;))

Noa, cine credeți că o câștigat? ;))

Potrivit sentinței de azi a Tribunalului Satu Mare, concursul pentru ocuparea funcției de director al Spitalului Județean Satu Mare se suspendă până la pronunțarea unei sențințe a instanței cu privire la anularea acestui concurs, după ce amazoanele i-au dat în judecată pe grofi în această speță. În plus, instanța îi obligă pe grofi și slugile lor să plătească și cheltuielile de judecată, adică onorariul avocatei Marcelei Papici, pe lângă onorariile avocaților ”de lux” pe care i-au contractat ei. Reamintim: din bani publici, adică ai fraerilor contribuabililor sătmăreni. Așteptăm cu nerăbdare sentința finală! ;))

5347 vizite
Distribuie pe