Locale Altele
Marti, 5 Iulie 2022
Marti, 5 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Jupânii au inspectat dealul de la Huta Certeze, pentru Sâmbra Oilor
Prefectura Satu Mare  - Luni, 11 Aprilie 2022

Prefectul Radu Roca, alături de conducerea Consiliului Județean Satu Mare, a primăriilor Negrești-Oaș și Certeze, dar și a structurilor de ordine și siguranță publică și a serviciilor deconcentrate cu rol de inspecție și control, s-a deplasat luni pe dealul de la Huta-Certeze pentru a finaliza unele detalii organizatorice, în locația unde pe data de 1 Mai 2022 se reia tradiționala sărbătoare a primăverii și a Tării Oașului, Sâmbra Oilor.

De asemenea a fost prezent și reprezentantul unei companii care va asigura dezinsecția și dezinfecția întregii zone, pentru a preveni situații nedorite privind sănătatea umană.

”Pentru verificarea condițiilor sanitare veterinare de păstrare, prelucrare și servire a produselor alimentare, pe toată perioada de pregătire și de desfășurare a evenimentului în teren se va afla o echipă mixtă formată din reprezentanți ai instituțiilor, respectiv de la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare, Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare.

Doresc o sărbătoare în siguranță, instituțiile statului să asigure toți participații la această manifestare că produsele și serviciile comercializate sunt conforme, că ne pasă și că veghem la siguranța lor. De asemenea, trebuie să sprijinim și întreprinzătorii, să asigurăm controale eficiente, de prevenire a încălcării legii” – a declarat prefectul Radu Roca.

982 vizite
Distribuie pe