Locale Altele
Duminica, 26 Iunie 2022
Dum, 26 Iun 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Campania ”Curățăm România” continuă până la sfârșitul lunii mai. Record de participare și deșeuri adunate în județul Satu Mare!
Prefectura Satu Mare  - Vineri, 13 Mai 2022

În urma solicitărilor multiple venite din teritoriu, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a decis prelungirea campaniei naționale ”Curățăm România” până pe 31 mai 2022. Acțiunile continuă în tot județul și până la sfârșitul perioadei vor fi derulate în toate comunitățile sătmărene.

Până în acest moment, în 63 de unități administrativ-teritoriale din județul Satu Mare au avut loc activități de ecologizare în cadrul campaniei naționale ”Curățăm România”.

Peste 131,15 de tone de deșeuri au fost predate spre reciclare sau eliminare finală la un depozit autorizat, din care 11,57 tone colectate doar în această săptămână.

”Mulțumesc sutelor voluntari, elevi și profesori implicați, personalului din primării, precum și angajaților din cadrul Comisariatului Județean Satu Mare al Gărzii Naționale de Mediu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare, Serviciul de Gospodărire a Apelor Satu Mare și de la Direcția Silvică Satu Mare.

Curățăm România - vrem cu adevărat o țară fără deșeuri abandonate!” – a declarat prefectul județului Satu Mare, Radu Roca.

737 vizite
Distribuie pe