Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Ministrul Turismului promite bază de tratament la Tășnad
Florin Răchitan  - Joi, 16 Iunie 2022

În cursul zilei de miercuri, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin Cadariu, a avut o zi plină în cadrul vizitei sale de lucru în județul Satu Mare.

După ce s-a întâlnit cu oficialitățile județene, primarii și reprezentanții mediului de afaceri din județ la Prefectura Satu Mare, el a făcut o vizită la Odoreu, apoi, însoțit de deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a ajuns la Tășnad, unde a discutat despre posibilitatea finanțării unei baze de tratament.


”Am avut o zi de lucru bună alături de domnul ministru și de mediul de afaceri local. Împreună cu primarii județului și cu antreprenorii locali am reușit să ne adunăm pentru a cunoaște toate problemele pe care le întâmpinăm cu toții în această perioadă.

Cu toții vrem ca mediul privat să-și revină după această perioadă grea. Programele de finanțare trebuie să răspundă solicitărilor care vin de la firul ierbii, de la realitatea din teren. Sunt convins că vom reuși să generăm cu toții cele mai potrivite soluții chiar dacă e o perioadă complicată” – a declarat Adrian Cozma.

780 vizite
Distribuie pe