Locale Altele
Duminica, 3 Decembrie 2023
Dum, 3 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Rezerviști chemați la Centrul Militar Județean pentru actualizarea bazei de date
Centrul Militar Județean Satu Mare  - Luni, 7 August 2023

În luna august, Centrul Militar Județean Satu Mare desfășoară activități specifice de chemare a unor rezerviști din județul Satu Mare pentru clarificarea situației militare a acestora, cu scopul actualizării bazei de date a rezerviştilor și a precizării unor date referitoare la situația lor militară.

Procedura este una de rutină și se desfășoară în conformitate cu art. 51 din Legea nr. 446 din 30 noiembrie 2006 privind pregătirea populaţiei pentru apărare. Ordinele de chemare pentru clarificarea situației militare vor fi înmânate de către reprezentanţii structurilor specializate ale Ministerului Afacerilor Interne - conform art. 45, alin. (1) lit. a) din aceeaşi lege.

Centrul Militar Județean Satu Mare desfăşoară periodic acest tip de activități, ultima activitate de acest fel având loc în primăvara acestui an. Facem precizarea că această activitate NU reprezintă încorporarea, concentrarea sau mobilizarea cetăţenilor respectivi.

Pentru alte detalii putem fi contactați telefonic la tel. 0261/717123 sau 0261/716513, prin email la adresa cmjsatumare@yahoo.com sau la sediul Centrului Militar Județean Satu Mare, situat în localitatea Satu Mare strada Petöfi Sándor nr. 47 pe timpul programului de lucru cu publicul în zilele de luni, miercuri, joi, vineri între orele 08.30-16.30 și marți între orele 10.30-18.30.

1034 vizite
Distribuie pe