Locale Altele
Duminica, 24 Octombrie 2021
Dum, 24 Oct 2021
Din nou la muncă...
Sergiu Lenghel  - Luni, 4 Ianuarie 2010

Ştabii Sătmarului s-au pus pe treabă în prima zi de lucru din 2010. Am trecut prin birourile de la Primărie, Prefectură şi Consiliul Judeţean să vedem dacă vreun şef chiuleşte de la job.

 

Primarul Ilyes era ocupat să facă bugetul pe anul acesta. L-am prins în mijlocul unei discuţii cu responsabilele cu bugetul din Primărie. Descentralizarea i-a cam dat peste cap toate planurile primarului, acesta făcându-şi de pe acum probleme legate de banii alocaţi pentru învăţământ şi spitale.
 

 

Traversăm holul Palatului Administrativ şi ajungem în biroul prefectului Radu Giurcă. Reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă îi explicau atât prefectului, cât şi subprefectului Alin Dan, consecinţele pe care le-ar putea avea topirea zăpezii. Prefectul ne-a reamintit, vorba lui Băse, că iarna nu-i ca vara, însă, deocamdată, putem sta liniştiţi.
 

 

La Consiliul Judeţean am stat de vorbă puţin şi cu vicepreşedintele Mircea Govor, care îşi doreşte ca în 2010 să fie finalizată groapa de gunoi ecologică a judeţului şi o infrastructură sănătoasă. Despre o eventuală schimbare a sa din funcţie nici nu vrea să audă, fiind convins că aceasta s-ar produce numai dacă ar fi presiuni prea mari de la Bucureşti.
 

 

1318 vizite
Distribuie pe