Locale Altele
Sambata, 20 Aprilie 2024
Sam, 20 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Alianţă pentru Siguranţă
Florin Răchitan  - Miercuri, 20 Ianuarie 2010

Continuând tradiţia instituită anul trecut, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, de această dată în parteneriat cu societatea de asigurări Allianz-Ţiriav, a lansat o nouă campanie de informare a populaţiei cu privire la prevenirea furturilor din locuinţe şi din maşini.

Detaliile au fost prezentate miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, de comandantul IJP, Liviu Tăut, şi de directorul sucursalei sătmărene Allianz-Ţiriac, Dorin Roja, care au subliniat necesitatea acestei campanii de prevenire în condiţiile în care s-a constatat o creştere îngrijorătoare a numărului de furturi din autoturisme în cursul anului trecut.

În cadrul campaniei, agenţii de poliţie vor vizita asociaţiile de locatari pentru a distribui materiale informative şi pentru a prezenta măsuri simple de prevenire a furturilor din locuinţe sau din maşini. Poliţiştii vor vizita şi şcolile, unde îi vor instrui pe elevi să devină adulţi responsabili şi să aibă grijă de proprietăţile lor.

Patrulele de poliţişti vor verifica şi maşinile din parcări şi vor atrage atenţia şoferilor, prin fluturaşi lăsaţi pe parbriz, asupra riscurilor la care se expun dacă lasă la vedere, în maşină, obiecte de mare valoare. Poliţia şi Allianz-Ţiriac vor fi sprijinite pe tot parcursul anului de presa locală prin publicarea unor materiale informative specifice.

Tags: campanie  prevenire  furturi  
1705 vizite
Distribuie pe