Locale Altele
Duminica, 3 Decembrie 2023
Dum, 3 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Alfa Rom face parcări private
Florin Răchitan  - Miercuri, 10 Februarie 2010

Abia a fost anunţată câştigătoare a licitaţiei pentru nişte plombări „provizorii” care ne costă pe noi vreo şapte miliarde lei, că firma preferată a primarilor Sătmarului din ultimele mandate a făcut o demonstraţie reprezentativă pentru lucrările pe care le execută.

 

Un cititor i-a surprins pe vajnicii muncitori Alfa Rom în exerciţiul funcţiunii şi ne-a trimis fotografiile incriminatoare, alături de un text savuros, pe care îl publicăm în continuare:

 

„În pozele ataşate se poate vedea modul în care, între plombarea a două gropi pline cu apă, Alfa Rom mai face un mic ciubuc, amenajând o parcare privată sub geamul unui bloc de pe strada Arinului din Micro 15, direct pe spaţiul verde.

Aşa, "la botul calului", ca precis cai au avut, înainte să locuiască la oraş, cetăţenii care vor neapărat să-şi vadă maşina pa geam, să nu le umfle careva casetofonu"!

Ce are de zis Primăria? Sau ăia care se ocupă cu spaţiile verzi? Sau contribuabilii? Unde-s ăia din faimoasa comisie/comando de pensionari şi taximetrişti, care cică o să "vegheze" la cheltuirea banilor pe asfaltare (pe sistemul "dormi liniştit")!?

Noa, nu-i bai! Să meargă cablu’, să ne uităm la telenovele şi să ascultăm manele, cu geamul deschis, când a fi mai cald. În timp ce „marea plombare” va deveni marea plimbare a banilor noştri în buzunarele lor”.

 

Foarte tare! Noi mai adăugăm doar că Alfa Rom efectuează aceste lucrări în afara contractului pentru „marea plombare”, care va intra în vigoare, probabil, de săptămâna viitoare, adică pentru aceste „reparaţii” ia bani separat.

 

Invităm cititorii să-i surprindă pe jmekeri în timp ce „plombează” străzile şi să ne trimită pozele pe office@satumareonline.ro.

Dacă pensionarii sunt în stare să iasă în stradă şi să-i controleze pe cei care, foarte probabil, vor pune mâna şi pe lucrările de asfaltare din primăvară (pe cât pariu?), atunci considerăm că şi generaţia hi5 este îndeajuns de echipată cu telefoane mobile şi tot felul de aparate minune cu care să le încurce puţin socotelile.

Să dăm în ei ca-n hoţii de cai! Sau măcar să facem mijto, că asta-i enervează teribil pe domnii din Palat.

3620 vizite
Distribuie pe