Locale Altele
Miercuri, 1 Februarie 2023
Mie, 1 Feb 2023
Directorul Transurban şi-a dat demisia
Florin Răchitan  - Miercuri, 7 Aprilie 2010

Primarul Iuliu Ilyes a anunţat în conferinţa de presă de miercuri că directorul Transurban, Iosif Simon, a solicitat reducerea perioadei din contractul de management pe care l-a semnat cu administraţia locală, el părăsind conducerea societăţii de transport public la jumătatea mandatului său.

Iosif Simon a invocat motive de sănătate pentru decizia luată, iar solicitarea sa va fi supusă aprobării Consiliului Local în şedinţa ce se va organiza la sfârşitul acestei luni.

Viceprimarul Kereskenyi Gabor a declarat că a fost propusă deja o persoană care va asigura interimatul la conducerea Transurban până la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de director. Este vorba despre Molnar Csaba, actual inginer-şef la societatea de transport public.

În cursul zilei de miercuri s-a reunit şi Consiliul de Administraţie al Transurban, pentru a discuta despre propunerile de eficientizare a activităţii de transport public urban.

Printre măsurile propuse se numără reducerea numărului personalului TESA de la Transurban, recâştigarea traseelor de legătură cu localităţile limitrofe municipiului Satu Mare, pentru aceasta urmând să fie înfiinţată o Asociaţie de Dezvoltare Intercomunitară din care să face parte toate aceste localităţi, precum şi mutarea de lângă Catedrala Ortodoxă a staţiei intermediare pentru microbuse, aceasta urmând să fie amenajată lângă curtea Liceului CFR.

1409 vizite
Distribuie pe