Locale Altele
Miercuri, 19 Mai 2021
Mie, 19 Mai 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmărenii sunt buni contribuabili
Florin Răchitan  - Miercuri, 7 Aprilie 2010

Potrivit datelor obţinute de la Direcţia de Impozite şi Taxe Locale, prezentate miercuri de primarul Iuliu Ilyes în cadrul unei conferinţe de presă, valoarea impozitelor pe terenuri şi clădiri plătite de persoanele fizice în primul trimestru al acestui an a crescut cu aproape 4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

De asemenea, firmele sătmărene au plătit cu până la 5% mai mult pentru impozitele pe terenuri, însă, tot în cazul firmelor, s-a simţit o scădere cu până la 4% a valorii impozitelor pe clădiri.

Efectele crizei se simt, însă, în scăderea cu până la 5% a sumelor care intră în bugetul local din impozitele pe veniturile realizate de sătmăreni, ceea ce, potrivit calculelor Primăriei, înseamnă un minus de vreo patru miliarde lei vechi în fiecare lună.

Per ansamblu, însă, valoarea totală a taxelor şi impozitelor care au intrat până acum în bugetul local se situează aproximativ la nivelul celei de la începutul anului trecut, iar conducerea Primăriei este mulţumită, deocamdată, de volumul încasărilor.

972 vizite
Distribuie pe