Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Comandourile de pensionari s-au făcut degeaba
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 28 Aprilie 2010

"Comandourile" de pensionari muncesc în zadar. La această concluzie a ajuns preşedintele Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor, Mircea Marian, afirmând că Primăria nici măcar nu îi bagă în seamă.

În cadrul şedinţei de miercuri a Comisiei de Dialog Social s-a pus pe tapet problema drumurilor din Sătmar, recent asfaltate.

 

După ce s-a făcut mare tam-tam pe marginea acestui subiect, pensionarii acuză o lipsă de comunicare din partea Primăriei. Mai pe româneşte, nu ştie stânga ce face dreapta. Referire s-a făcut la city-managerul Ioan Litan, care una vorbeşte cu pensionarii şi alta face pe teren.

 

"Am depus la primarul Ilyes zeci de referate despre lucrările de asfaltare. Sunt multe nereguli, s-a pus asfalt pe timp de ploaie, iar în unele locuri deja crapă. Avem şi poze, dar nimeni nu ne bagă în seamă" - afirmă Mircea Marian.

 

În lipsa primarului Ilyes, de la care aştepta toate răspunsurile cu privire la referatele depuse, Mircea Marian şi-a vărsat năduful pe reprezentantul trimis de Primărie, Iosif Dragoş, responsabil cu salubrizarea oraşului. Legat de acest aspect, şeful pensionarilor s-a declarat nemulţumit de mizeria din jurul containerelor, venind cu o propunere ce a stârnit amuzamentul celor prezenţi în sala de şedinţe.

 

"Poliţiştii comunitari să păzească măcar un container, să vedem dacă boschetarii prind sau nu frică" - a spus Marian, după ce reprezentantul Primăriei l-a anunţat că în oraş există 280 de puncte de colectare, unde sunt amenajate containerele.

Mircea Marian s-a arătat indignat şi pe cei de la Florisal, care nu şi-au trimis niciun responsabil la şedinţă. "Am zis că mergem noi, pensionarii, şi măturăm străzile, dar au refuzat. Când am întrebat câţi angajaţi lucrează într-o tură, mi-au spus că 17. Cu atâţia poţi întreţine curat un oraş?" - se întreabă Marian.

1682 vizite
Distribuie pe