Locale Altele
Joi, 16 Septembrie 2021
Joi, 16 Sept 2021
Weekend plin de gunoaie
Florin Răchitan  - Luni, 19 Iulie 2010

După ce groapa de gunoi a orașului a fost închisă oficial vineri, conform angajamentului luat de România în fața Uniunii Europene, iar autoritățile județene au lălăit-o cu groapa ecologică a județului, Sătmarul a fost sufocat de gunoaie la sfârșitul săptămânii trecute.
 

 

Florisal nu a mai ridicat deșeurile menajere din containere, astfel că acestea s-au tot adunat, începând de vineri, până au dat pe afară. Locatarii blocurilor din cartiere au fost îngroziți de aceste focare de infecție, iar problema a început să se rezolve abia în cursul zilei de luni, după ce autoritățile au găsit o soluție de compromis.


 

La viitorul depozit ecologic de la Doba, care se tot construiește, a fost amenajată o groapă de gunoi provizorie, care va putea să primească primele transporturi de deșeuri începând de miercuri și va funcționa până va fi dat în folosință primul modul al depozitului ecologic.


 

Între timp, mașinile Florisal au început să cutreiere luni străzile Sătmarului, transportând deșeurile tot la vechea groapă de gunoi a orașului, până marți, după care întregul teren va fi nivelat, iar Primăria vrea să amenajeze deasupra lui un parc. Mda.

1095 vizite
Distribuie pe