Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
Verificări la gaz în plină iarnă
Ioana Gavrău  - Luni, 13 Decembrie 2010
Așa cum era de așteptat, în fiecare an, verificărea centralelor termice din apartamente și locuințe se face exact în plină iarnă. Lucrătorii E-On Gaz Satu Mare au oprit de bună dimineață gazul în mai multe cartiere din municipiu, iar oamenii s-au văzut nevoiți să stea o zi întreagă fără căldură.


Luni, la ora 08.00, blocurile de pe strada Someșului din Micro 17 au fost deconectate de la gaz, iar marți vor fi luate și celelalte la rând.


Trebuie să verificăm centralele termice, iar gazul trebuie trecut de pe o conductă pe alta, asta pentru că vara se lucrează pe alt sistem, iar iarna altfel. Această procedură nu poate fi făcută decât în această perioadă“, a declarat un muncitor de la E-On Gaz.


Locatarii blocurilor au fost anunțati de întreruperea alimentării cu gaz cu 48 de ore înainte, însă și așa există nemulțumiri. Majoritatea lor nu înțeleg de ce procedura poate fi făcută în plină iarnă.


Mi se pare firesc să se verifice aceste centrale termice, însă nu înțeleg de ce trebuie să stăm fără căldură iarna. De ce nu puteau să le verifice pe timpul verii? Dacă aveam copil mic, ce mă făceam? Mi se pare o batjocură“, a spus un locatar de pe strada Someșului.

1495 vizite
Distribuie pe