Locale Altele
Vineri, 20 Mai 2022
Vin, 20 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Consiliul Judeţean a aprobat lista cu „Drumurile lui Nutzi”
Florin Răchitan  - Luni, 2 Mai 2011

Întruniţi luni în şedinţă extraordinară, consilierii judeţeni au aprobat fără comentarii 20 de proiecte de hotărâre cu drumurile sau porţiunile de drumuri judeţene care urmează să intre în programul naţional de modernizare a infrastructurii, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale.

 

Este vorba despre tronsoane de drum care fac legătura între localităţi rurale din diferite regiuni ale judeţului sau chiar cu graniţa spre Ungaria, în perspectiva deschiderii unor noi puncte de trecere a frontierei.

 

Preşedintele Consiliului Judeţean, Csehi Arpad, a declarat că speră ca aceste drumuri să fie aprobate spre finanţare din partea Ministerul Dezvoltării Regionale în următoarele două săptămâni şi până în toamnă să fie întocmite toată documentaţia necesară pentru a demara efectiv lucrările.

 

De asemenea, Consiliul Judeţean va căuta în perioada următoare surse de finanţare pentru a reabilita şi alte porţiuni de drum, care nu au fost incluse acum pe „Lista lui Nutzi”, în condiţiile în care bugetul pe care îl are la dispoziţie administraţia judeţeană ajunge doar pentru reparaţiile de întreţinere.

1336 vizite
Distribuie pe