Locale Altele
Joi, 24 Iunie 2021
Joi, 24 Iun 2021
Pistă de biciclete între Carei şi Foieni
Florin Răchitan  - Miercuri, 20 Iulie 2011

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Satu Mare au reuşit să depună la timp, la Fondul de Mediu, proiectul aprobat în şedinţa de marţi pentru amenajarea unei piste de biciclete care să facă legătura între Carei şi Foieni, până în satul Berea.

Astfel, administraţia judeţului are la dispoziţie 4,88 milioane de lei pentru realizarea acestei investiţii utile mai ales pentru cei 500 de muncitori care fac zilnic naveta cu bicicletele la fabrica Polipol din Foieni.

 

După cum a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean, Csehi Arpad, la şedinţa de marţi, tocmai a primit o solicitare pentru autorizarea unor construcţii de extindere a fabricii Polipol, ceea ce înseamnă că până la toamnă vor mai putea fi angajaţi încă 300 de muncitori, mulţi dintre ei urmând să circule chiar pe pista de biciclete ce se va construi în acest an.

 

La solicitarea unor consilieri originari din zonă, Csehi Arpad a promis că, în măsura în care vor mai rămâne fonduri la dispoziţia Consiliului Judeţean după licitaţia pentru execuţia lucrărilor, este posibil ca traseul pistei de biciclete să fie extins până la Sanislău şi chiar să facă legătura peste graniţă cu localitatea Omboly din Ungaria. 

1565 vizite
Distribuie pe