Locale Altele
Miercuri, 26 Ianuarie 2022
Mie, 26 Ian 2022
Roxana Cristea este noul purtător de cuvânt al IPJ Satu Mare
SM Online  - Luni, 3 Octombrie 2011
După ce doi ani de zile a stat în concediu de maternitatea, Roxana Cristea a revenit pe postul de purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, funcție pe care a manageriat-o cu succes inspectorul de poliție Ana Mălăescu. Ștafeta i-a fost predată luni, în cadrul unei conferințe de presă.

În urmă cu doi ani de zile, funcția de purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare i-a aparținut Roxanei Cristea. Pentru că la scurt timp a intrat în concediu de maternitate, Ana Mălăescu a preluat, timp de 2 ani, atribuțiile purtătorului de cuvânt.

În cadrul conferinței de presă, susținută luni la sediul IPJ Satu Mare, comisarul de poliție, Constantin Taloș, șeful IPJ Satu Mare, i-a trasat noile sarcini Roxanei Cristea.

„Începând de azi, Roxana Cristea va ocupa funcția de purtător de cuvânt al IPJ Satu Mare. Țin să-i mulțumesc doamnei Ana Mălăescu pentru performanțele pe care le-a dobândit în timpul în care a ocupat această funcție, pentru profesionalismul de care a dat dovadă“, a declarat Constantin Taloș.

Ținem să mulțumim și noi pe această cale Anei Mălăescu pentru sprijinul oferit în ceea ce privește obținerea infomațiilor legate de activitatea Inspectoratului de Poliție Satu Mare. Credem cu tărie că a uitat și micile certuri, inerente în această meserie!

Totodată îi dorim succes Roxanei Cristea și...la cât mai multe informații care trebuie prezentate publicului larg!


2415 vizite
Distribuie pe