Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Audienţe la Avocatul Poporului
Prefectura Satu Mare  - Luni, 13 Februarie 2012

Biroul Teritorial Oradea al instituţiei Avocatul Poporului, prin expert coordonator Olah-Avram Alina Laura, va desfăşura miercuri audienţe cu scopul de a veni în sprijinul cetăţenilor din judeţul nostru. Audienţele vor avea loc în sala mică de şedinţe de la Prefectura Satu Mare începând cu ora 10. 

 

Instituţiei Avocatul Poporului i se poate adresa orice persoana fizică care se consideră lezată într-un drept al său de către o autoritate publică, cu excepţia autorităţii judecătoreşti.

 

Petiţia trebuie să cuprindă informaţii complete referitoare la datele de identificare ale persoanei lezate (nume, prenume, domiciliu); drepturile şi libertăţile încălcate, faptele invocate, descrierea lor, autoritatea reclamată, dovada întârzierii sau refuzul administraţiei publice de a soluţiona cererea, menţiunea obligatorie dacă petiţia face obiectul unei cauze aflate pe rolul instanţei judecătoreşti sau dacă a format obiectul unei judecăţi, precizarea autorităţilor publice care au fost sesizate anterior. Totodată, la cerere se anexează actele doveditoare (în copie).

3996 vizite
Distribuie pe
Karasi Attila
Am o nemultumire din partea conduceri primaria satu mare si consiliul satu mare as dori sa vin la dumneavoastra cu dovezi va multumesc
2017-10-12 08:29:07
Marghitas Rodica
Doresc sa stiu cand este urmatoarea intalnire cu Avocatul Poporului la Satu Mare
2017-08-22 15:18:28