Locale Altele
Sambata, 31 Iulie 2021
Sam, 31 Iul 2021
Mihai Ciorcaş este noul preşedinte al Secţiei Penale la Tribunal
Tribunalul Satu Mare  - Miercuri, 2 Mai 2012

Începând cu data de 24 aprilie 2012, judecătorul Mihai Ciorcaș este noul președinte al Secției Penale a Tribunalului Satu Mare.  Potrivit hotărârii Consiliului Superior al Magistraturii, Ciorcaș a fost numit în această funcție pe o perioadă de 3 ani.

 

Funcția de președinte al Secției Penale a rămas vacantă ca urmare a expirării mandatului judecătoarei Laura Micle.

Mihai Ciorcaș a urmat cursurile Facultății de Științe Juridice din cadrul Universității Oradea.

După absolvirea facultății în anul 1999, a promovat examenul de admitere la Institutul Național al Magistraturii apoi, în anul următor și-a început activitatea ca procuror stagiar în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare până în anul 2002, când a fost numit în funcția de judecător la Judecătoria Satu Mare ca urmare a promovării examenului de definitivat.

 

Din anul 2004 a promovat ca judecător la Tribunalul Satu Mare, unde a funcționat doar în cadrul Secției Penale. În perioada 2007-2009 a fost detașat în cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, ocupând în această perioadă funcția de director al Penitenciarului Satu Mare.

 

Din 2009 este judecător în cadrul Tribunalului Satu Mare, iar de la data de 24 aprilie 2012 ocupă funcția de președinte al Secției Penale a instituției.

1021 vizite
Distribuie pe