Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
Ministrul delegat pentru Dialog Social, în vizită la Satu Mare
Prefectura Satu Mare  - Luni, 23 Iulie 2012

Prefectul Eugeniu Avram l-a avut oaspete luni dimineaţa pe ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, care s-a interesat de gradul de absorbţie a fondurilor europene la nivelul judeţului Satu Mare, problemele cu care se confruntă autorităţile şi modalităţile de îmbunătăţire a atragerii de fonduri.

 

În urma discuţiilor a reieşit că un subiect care se regăseşte atât la nivelul judeţului Satu Mare, cât şi Maramureş, este lipsa de personal de specialitate la Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Satu Mare, care gestionează activitatea din cele 6 judeţe aparţinând Regiunii de Dezvoltare de Nord-Vest, pentru prelucrarea dosarelor depuse.

 

Ministrul Pop a promis sprijin pentru suplimentarea posturilor la APDRP prin iniţierea demersurilor la nivel guvernamental în acest sens.

 

Prefectul Avram l-a informat pe ministru în legătură cu stadiul pregătirilor pentru referendumul din 29 iulie la nivelul judeţului.

 

Cei doi oficiali au stabilit pentru luna august o întâlnire la Satu Mare pe tema dialogului social, subiectele ce vor fi dezbătute urmând să fie stabilite de comun acord cu toţi partenerii de dialog la nivelul judeţului.

827 vizite
Distribuie pe