Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vineri se deschide ştrandul
Primaria Satu Mare  - Marti, 31 Iulie 2012

Vineri va avea loc deschiderea oficială a ştrandului din municipiul Satu Mare, în prezenţa primarului municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a viceprimarilor Marcela Papici şi Radu Roca, a consilierilor locali, precum şi a reprezentanţilor instituţiilor publice locale şi judeţene.

Începând cu ora 14, ştrandul va fi deschis publicului larg. Programul de funcţionare al ştrandului va fi zilnic între orele 09 -24, iar preţul de intrare adulţi va fi de 16 lei, în timp ce copiii şi pensionarii vor beneficia de o reducere de 50% din preţul biletului, iar copiii în vârstă de până la 3 ani vor beneficia de gratuitate.
  

În incinta ştrandului au fost amenajate şase piscine. Este vorba despre două bazine pentru copii, o piscină cu apă termală care va avea o adâncime maximă de 1,3 metri, o piscină de agrement cu o adâncime maximă de 1,4 metri, piscina polo, cu o adâncime maximă de 1,6 metri, piscina semi-olimpică, cu o adâncime de 1,8 metri, care va fi dotată cu tobogane şi jocuri.
  

De asemenea, în partea dinspre dig vor fi amenajate spaţiile comerciale şi anume patru terase, o gogoşerie, gelaterie şi altele. Partea de şantier de la hotel va fi izolată, iar lucrările de aici vor fi finalizate până la sfârşitul anului viitor.

 

Intrarea în ştrand se va face dinspre dig, unde sunt deja amplasate casieriile. Astfel, pentru cei care vor veni pe jos, intrarea se va face de pe dig, iar cei care vor veni cu maşinile, vor putea intra de pe strada Ştrandului, vor avea posibilitatea să şi le parcheze, după care intrarea se va face tot dinspre dig, de după şantierul hotelului.

3353 vizite
Distribuie pe