Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Coreenii vor să investească în agricultura sătmăreană
Florin Răchitan  - Joi, 27 Septembrie 2012

Ambasadorul Republicii Coreea de Sud la Bucureşti, Im Han-Taek, a efectuat joi o vizită la Satu Mare, unde s-a întâlnit cu prefectul Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, şi primarul Dorel Coica.
 


În cadrul întâlnirii, oficialul sud-coreean s-a arătat interesat de unele domenii ale economiei judeţului în care ar fi posibile investiţii provenite din îndepărtata ţară asiatică. Oficialităţile judeţului i-au prezentat oaspetelui oportunităţi de investiţii în special în agricultură şi în turismul balnear, amintind de resursele bogate de care dispune Sătmarul din acest punct de vedere.

 

„Vizita mea este în scop de documentare, deoarece am vrut să aflu de la conducerea judeţului Satu Mare în ce domenii am putea să colaborăm. Am avut discuţii fructuoase şi mulţumesc gazdelor pentru ospitalitate şi pentru deschiderea spre colaborare. Voi informa oamenii de afaceri din ţara mea despre ce am văzut aici şi sper ca vizita mea să fie de bun augur pentru încheierea unor parteneriate avantajoase” – a declarat Excelenţa Sa domnul Im Han-Taek.

1081 vizite
Distribuie pe