Locale Altele
Duminica, 4 Iunie 2023
Dum, 4 Iun 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Întârzie lucrările la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare
Primăria Satu Mare  - Marti, 16 Octombrie 2012

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, i-a convocat marţi la o şedinţă pe reprezentanţii firmei Nero Instal SRL, cea care a fost contractată de Primăria Satu Mare pentru servicii de dirigenţie de şantier privind execuţia lucrărilor de reabilitare a sistemului de încălzire a Casei de Cultură a Sindicatelor.

 

Discuţia a fost provocată  ca urmare a întârzierilor existente în acest moment la schimbarea tâmplăriilor, lucrare care a fost subcontractată de executant către o altă firmă.

 

Primarul Dorel Coica a impus termenul de 1 decembrie pentru finalizarea totală a lucrărilor, iar reprezentanţii firmei executante i-au dat asigurări că vor respecta acest termen.

 

Lucrările, în valoare totală de peste 1,3 milioane de lei, includ schimbarea sistemului de distribuţie a agentului termic, instalaţie de încălzire dinamică, schimbarea instalaţiilor sanitare, a unor instalaţii electrice, a centralelor termice, a radiatoarelor şi tâmplăriilor, precum şi izolaţii hidrofuge la acoperiş şi compartimentări interioare.

5563 vizite
Distribuie pe