Locale Altele
Duminica, 19 Septembrie 2021
Dum, 19 Sept 2021
Consiliul Judeţean reface parcările de pe marginea drumurilor
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Miercuri, 24 Octombrie 2012

Consiliul Județean Satu Mare va igieniza toate parcările de pe drumurile județene. Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a declarat că a dispus curățirea tuturor parcărilor de pe drumurile județene pentru a oferi șoferilor condiții civilizate de staționare. Toate parcările urmează a fi dotate cu mobilier stradal: bănci, mese și coșuri de gunoi.

 

”Sunt parcări invadate de buruieni pe care le vom curăța și le vom pune la punct. Am fost la Borlești, parcarea de acolo a fost transformată practic în groapă de gunoi, fiind aruncate până și hoituri de animale. Totodată, am vorbit cu Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale pentru a face același lucru și pe drumurile naționale” - a afirmat Adrian Ștef.

 

Președintele Consiliului Județean Satu Mare a dispus și inventarierea semnelor de circulație de pe drumurile județene. Acolo unde lipsesc aceste semne de circulație, vor fi înlocuite, iar în locurile unde nu se văd de copaci vor fi efectuate defrișări. ”Nu ne permitem să punem în pericol siguranța șoferilor. Din păcate, multe din semnele de circulație sunt furate, iar hoții nu sunt depistați” - a declarat Adrian Ștef.

 

Tot pentru a crește siguranța pe drumurile județene, vor fi efectuate marcaje rutiere având în vedere că în ultima vreme au fost executate covoare asfaltice pe mai multe drumuri județene, dar și pe drumurile județene pe care încă lipsesc.

 

Adrian Ștef a afirmat că marcajele trebuie executate foarte rapid, cât vremea mai este frumoasă, și va verifica îndeaproape calitatea lucrărilor. ”Vom fi mult mai exigenți cu firma care execută marcajele, nu vom mai permite lucrări de mântuială și care să nu reziste o perioadă îndelungată” - a spus președintele Consiliului Județean Satu Mare.

873 vizite
Distribuie pe