Locale Altele
Duminica, 24 Octombrie 2021
Dum, 24 Oct 2021
Replici electorale în şedinţa Consiliului Judeţean
Florin Răchitan  - Miercuri, 28 Noiembrie 2012

Cu o vervă tinerească, în proaspăt reamenajata sală de şedinţe a Consiliului Judeţean, vicepreşedintele Mircea Govor a dat câteva replici acide, cu caracter mai degrabă electoral, colegilor din PD-L care s-au interesat la finalul şedinţei de miercuri despre un proiect cu privire la închiderea gropii de gunoi a oraşului Negreşti-Oaş.
 

 

PDL-iştilor le-a sărit siguranţa când Govor a numit-o Vass pe candidata ARD pentru Camera Deputaţilor în zona Oaşului, Andreea Paul, şi i-a îndrumat pe consilierii judeţeni s-o întrebe pe ea de ce nu s-a finalizat până acum acest proiect, în condiţiile în care a fost consiliera premierului Emil Boc.

 

Reprezentanţii PD-L susţineau că finanţare a existat şi până acum, doar că proiectul s-a împotmolit la partea tehnică, în timp ce Mircea Govor, ajutat şi de colegii săi din conducerea Consiliului Judeţean, Adrian Ştef şi Csehi Arpad, afirma că fondurile au fost tăiate de Guvernul Boc şi abia acum au fost realocate de către Guvernul Ponta, însă e nevoie de o prelungire a contractului pentru a se putea finaliza lucrările până în vara anului viitor.
 

 

După ce Mircea Govor l-a poftit pe consilierul PDL-ist Alexandru Panea să se aşeze înapoi pe scaun, proiectul a fost aprobat de toţi cei prezenţi la şedinţă, deci inclusiv de PDL-işti. De-altfel, în aceeaşi şedinţă au mai fost votate în unanimitate şi celelalte proiecte de pe ordinea de zi, majoritatea având caracter social.

855 vizite
Distribuie pe