Locale Altele
Joi, 27 Ianuarie 2022
Joi, 27 Ian 2022
Ioan Leitner si-a dat demisia de la conducerea Apaserv
Florin Rachitan  - Luni, 4 Februarie 2013

A cazut primul cap in campania de destituiri anuntata duminica, in cadrul unei conferinte de presa, de senatorul Valer Marian. In sedinta de luni a Consiliului de Administratie a societatii Apaserv SA, membrii acesteia si Ioan Leitner au convenit de comun acord sa inceteze contractul de management al acestuia din urma, care, de-altfel, expira in 24 februarie. Locul lui va fi preluat, provizoriu, de directorul general adjunct Gheorghe Sava.

 

Ioan Leitner a condus Apaserv in ultimii 8 ani si de numele lui se leaga implementarea proiectului ISPA prin care au fost modernizate Uzina de Apa de la Martinesti, statia de epurare a municipiului Satu Mare, a fost reabilitata o parte a retelei de canalizare a Satmarului si au fost introduse retele de alimentare cu apa si canalizare in mai multe localitati.

 

De asemenea, in prezent se deruleaza un alt proiect mare, cu finantare europeana, prin care se construiesc ori se modernizeaza retele de apa si canalizare din alte 14 localitati ale judetului, Apaserv devenind, astfel, un furnizor de servicii de apa-canal la nivel judetean.

 

De-altfel, se pare ca in perioada urmatoare Consiliul Judetean va prelua pachetul majoritar de actiuni al societatii Apaserv, pe care il detinea pana acum Primaria Satu Mare.

 

In recenta sa conferinta de presa, senatorul Valer Marian l-a inclus pe Ioan Leitner pe lista directorilor care trebuie schimbati urgent din functii, din cauza managementului defectuos sau a unor fraude si si-a exprimat convingerea ca aceste demiteri sau demisii vor avea loc chiar in cursul acestei saptamani.

2132 vizite
Distribuie pe